Vem inspireras du av?

Hej allihopa! 
Över en månad sedan sista uppdateringen, något jag skäms över, men jag lade bloggen lite åt sidan för jag kände att jag behövde ta hand om mig själv lite, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag mår bra. The past is the past. Det känns skönt att äntligen, efter alla år, nästan ha gått vidare från allt som hänt. Idag blickar jag framåt och ser med glädje fram emot vad livet har att erbjuda.

En fråga till er alla: Vem inspirerar er här i välden? Och varför?

 

Det finns mycket som kan inspirera en. De kan vara allt ifrån filmer, musik, familj, vänner, djur till olika citat eller texter. Det varierar från person till person. Jag tycker dock att de är rätt viktigt att ha något här i livet som inspirerar en, som får en att fortsätta kämpa vidare och stanna kvar här på jorden.

Det finns en del jag ser upp till, kortfattat är de min familj, mest av allt min älskade pappa som alltid kämpar för att saker och ting ska gå runt, oavsett sina skador och trötthet, kämpar han dagligen med att vi ska få ett bra och gott liv. Min älskade syster, som just nu går på en skola i USA och lever livet. Hon inspirerar mig med sitt underbara leende, goda hjärta, sina galenheter och grymma personlighet. Hennes beslutsamhet att komma långt och lyckas, något jag är övertygad om att hon kommer att göra. Min älskade farmor, mormor och moster, som med sina grymma personligheter, stora och underbart goda hjärtan, gör allt för att finnas där för en och kommer alltid med goda råd. De gör livet till de bättre, alltid.

 

Jag inspireras dagligen av min familj och mina vänner. Men jag inspireras och förbryllas också över alla som kämpar igenom sjukdomar, mobbning, alla möjliga kamper vi inte är medvetna om. Ni är alla starka och fantastiska människor! Ni har hjärtan av guld och har en kraft bortom ord. Det är fantastiskt att se hur ni förändrar livet, från de jobbiga till de bättre och är grymma förebilder för de yngre. Det är sjukt hur starka ni är, som orkar ta er samman, kämpa vidare och komma ut starkare än någonsin. Jag vet att livet inte är en dans på rosor, och att många runt om i världen kämpar igenom en del saker vi aldrig hört talas om, aldrig behövt hantera innan, och det är något jag inspireras, dagligen.


Ni är fantastiska människor allihopa. Be kind and fight. Smile and love.

Frågade mina vänner och här är några av deras kära svar!

 

Jessica:
”Jag ser upp till människor som varje dag tar sig igenom vardagen trots att de har någon svårighet att bekämpa. Oavsett om det är en diagnos, sjukdom, mobbning eller att man bara mår dåligt under vardagen, så visar man en inre styrka.

 

Varför? För att de har en styrka som andra människor inte har. Jag vet hur tuff vardagen kan vara och att alla har svackor är nästan "normalt" men dalarna som är djupare och längre än andra är de som formar en. Formar en styrka hos en som andra kan se upp till för att det är bäst att vara den man är eftersom att ingen är den andra lik. Man formas och det är motgångar och svårigheter som är tuffast att gå igenom. Men de personerna som orkar/klarar sig igenom dem är starka personer som jag ser upp till.”

 

Nina:
”Jag ser upp till min farmor. Hon har varit igenom mycket under sitt liv. Speciellt när min pappa dog. Hon visade aldrig då för mig att hon var ledsen och hon gjorde allt för att hålla mig glad. Inte en enda gång i mitt liv har jag sett henne vara ledsen. Varje gång jag besöker min farmor och farfar är hon lika glad och pigg som hon brukar. Hon måste hålla inne väldigt mycket, och mest av allt för att jag inte ska bli påverkad. Hon är verkligen den godaste människan som finns!”

 

Ida:
”One direction allra mest är dem jag ser upp till.”

 

Sandra:
”Min mamma, mina vänner och pojkvän <3
För dem är där när man behöver dem <3”

 

Ninni:
”1. Kofi anan för hans oändliga vishet.
2. Jan Eliasson för att han är enastående på att medla och har en bra syn på att lösa problem och få länder att sluta bråka och kriga.”

 

Anna:
”Min mor, för att hon kan så mycket om allt och alltid finns här.”

 

Josefin:

Det är rätt roligt, för mitt svar ändras från gång till gång ^^ Men för tillfället tror jag det är mamma. För hon har alltid funnits där för mig och mina bröder. och hon har ju inte direkt haft det enklaste livet (uppväxt med alkoholism och misshandel) så det faktum att hon lyckats så bra med att hålla sig uppe och ta sig såhär långt är en stor tröst för mig.”

 

Stay Strong And Never Give Up Hope!

 

Lots of love,
Mickaela Persson