Fina citat

Kände för att skriva några fina och bra citat som stämmer in i livet :) Vissa stämmer in på människor, andra stämmer kanske inte alls in, men de är mycket fina och kloka råd som jag ville dela med mig i denna dag.
 
 
"When you find peace within yourself, you become the kind of person who can live at peace with others." - Peace Pilgrim
 
"If you lose hope, somehow you lose the vitality that keeps life moving, you lose that courage to be, that quality that helps you go on in spite of it all. And so today I still have a dream." - Martin Luther King, jr
 
 "Hope is passion for what is possible." - Soren Kierkegaard
 
"Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful." - Albert Schweitzer
 
"Happiness comes when your work and words are of benefit to yourself and others." - Buddha
 
"When we feel love and kindness toward others, it not only makes others feel loved and cared for, but it helps us also to develop inner happiness and peace." - The Dalai Lama
 
"Let us be grateful to people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossom." - Marcel Proust
 
"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt." - Albert Einstein
 
"Livet är inte så allvarligt som sinnet vill få oss att tro." - Eckhart Tolle
 
"Gårdagen är endast ett minne. Morgondagen är aldrig som förmodat." - Bob Dylan
 
"Det finns bara en sak som gör en dröm omöjlig att uppnå: rädslan att misslyckas." - Paulo Coelho
 
"Jämför inte de sämsta sidorna hos andra med de bästa sidorna hos dig själv." - Laleh
 
"Alla är genier. Men om du bedömer en fisk utifrån dennes förmåga att klättra i träd, så kommer den att leva hela sitt liv i tron om att den är dum." - Albert Einstein
 
"Det storslagna ligger inte i att aldrig falla, utan i att resa sig varje gång det händer." -  Konfucius
 
"Sunt förnuft är kreativitetens värsta fiende." - Pablo Picasso

 "Vi går långt för att se ett mirakel, och märker inte att det bor i våra hjärtan." - Björn Ranelid

"För varje minut du är arg förlorar du 60 sekunder glädje." - Ralph Waldo Emerson
 
"Det enda sättet att ha en vän är att vara en." - Ralph Waldo Emerson
 
"Lita på din instinkt in i det sista, även om du inte kan se någon anledning till att göra det." - Ralph Waldo Emerson
 
"Dolt i all olycka finns lycka." - Lao Zi
 
 
// Mickaela

Stolt över att ha dig som vän <3

Det är en fantastik tjej som har gått igenom och går igenom massor som idag pratar ut om sina känslor, vilket hon inte brukar göra. Hon är verkligen grym, en helt fantastisk vän som betyder mycket för mig och allt jag vill är att denna tjejen ska må bra och inse hur underbar och grym hon är! Jag är verkligen glad att jag har kunnat finnas där för henne när hon behövt mig och att jag än idag kan finnas där för henne om hon behöver mig. 
 
Felicia, du är fantastisk, går inte att beskriva med ord hur stolt jag är över dig. Du har verkligen kommit något galet långt sedan första gången vi pratade för flera år sedan, vilken enorm skillnad du har gjort, det är galet. Finner inga ord som kan beskriva den skillnaden du har gjort, ofattbart. 
 
Du är verkligen grym hjärtat, våga aldrig tro något annat. Stay Strong And Keep Fighting! Älskar dig gumman! <3
  
 
Kommer aldrig lämna dig hjärtat, kommer alltid stanna vid din sida. Du vet vart jag finns om du behöver mig. Jag är galet stolt över dig min ängel! 
 
// Mickaela

Varför skapade du denna bloggen? Del 2

 
 
Som jag skrivit innan skapade jag denna bloggen för att hjälpa människor och det är något jag inte har några planer på att sluta med, Att hjälpa människor som inte mår bra, människor som behöver hjälp, oavsett om det är att prata med dem om allt mellan himmel och jord, till att hjälpa människor över gatan, i affärer, osv, så stället jag upp, det är det jag tycker om. Jag älskar att hjälpa människor, alltid gjort och alltid kommer att göra, och det är mycket därför jag blir sårad för mycket. 
 
Jag skapade denna bloggen mycket för att jag ska hjälpa människor igenom det jag själv gått igenom och än idag går igenom. Jag vill vara en bra förebild och hjälpa andra människor, jag vet egenligen inte varför men för mig känns det som jag gör något rätt, som att jag för en gång skull gör något rätt, något som kan förändra människors världar, göra kanske en skillnad så att folk mår bättre. 
 
Jag vet hur det är att genomgå mobbning, slag, hot, hat, hur det är att bli sårad och tvingas ge upp det man älskar mest över allt annat, jag vet hur det känns, jag har gått igenom det så galet längre och vissa saker går man än idag igenom. 
 
Jag klarade mig igenom 11 och halvt års mobbning för jag hade några få vänner där vissa fortfarande är kvar i mitt liv, familjen och jag hade alltid musiken och hästarna. Numera har jag bara några absolut få vänner då alla andra jag lär känna bara sviker och drar ifrån en och man står där sårad och förvirrad. Jag har min familj och musiken kvar också, hästarna har jag inte alls längre.
 
Men jag försöker stå med huvudet högt, inte ta åt mig, men saker gör så galet ondare nu än det någonsin gjort förut, varför? för att jag är ännu mer sårad än förut, det gör ännu ondare nu för innan hade jag hästarna som räddade mig, som fick mig att klara av allt som stod i min väg, nu tvingas man göra allt själv. 
 
Jag skapade denna bloggen mycket för att hjälpa andra, men också för att hjälpa mig själv. Så man kanske kan börja lyda sina egna råd för man verkar så klok men samtidigt är man dum som inte lyder dem själva, som mina vänner säger. 
 
Allt jag själv går igenom och har gått igenom, gör mig bara ännu mer motiverad till att hjälpa andra, för INGEN människa förtjänar något av det här, aldrig någonsin. Ingen förtjänar att känna sig värdelös, hatad, oälskad och oönskad och vilja ge upp livet. Alla förtjänar att leva och må bra. Det är något jag kämpar med varenda dag, för jag vill att alla ska inse det, samtidigt som jag vill att alla ska inse det, kämpar jag själv också med att jag själv ska inse det.  Men som sagt, det motiverar mig till att kämpa hårdare med denna bloggen. 
 
 
Kramar
Mickaela

Detta inlägg är ett tidsinlägg som jag skrev 28/10 för att jag inte skulle hinna skriva idag när den kommer ut, för min fina pappa fyller år så kommer vara upptagen hemma.